Bli med på rideleir på Damgården sommeren 2020. Damgården ligger i idylliske Vestmarka i Larvik, nær Farrisvannet.

Jippi vi skal ha rideleir i sommer, det blir i uke 26, 27, 28, 32 og 33. Det blir redusert antall på overnatting pga. Covid-19 og smittevern. I tillegg har vi dagleir fra kl. 08:00-17:00.

Uke 26: Fullt
Uke 27: Fullt
Uke 28: Fullt
Uke 32: Fullt
Uke 33: Fullt

Prisen pr. uke med overnatting er kr. 5 000,-.
Pris pr. uke på dagleir er kr. 3 900,-.
Påmelding er økonomisk bindende.

Oppmøte til rideleir er mandag kl. 09:00 og avsluttes med oppvisning fredag kl. 15:00.

Klikk på linken for å melde deg på til rideleir  påmeldingsskjema her.

Rideleir er for barn og unge på alle nivåer. Ridnigen er tilpasset hver enkeltes nivå og ridetimene foregår i grupper. Vi har hester og ponnier. Det er varierte ridetimer som bl.a. inneholder sprang, dressur, bomarbeid, turer ol. Du kan ha med egen ponni/ hest mot et tillegg på kr. 300,-.

Overnattingen er i flotte lokaler i 2. etasje i ridehuset. Her er det 3 soverom, 2 små bad, kjøkken og stue. Måltidene serveres i vår egen rytterstue med god plass. Det serveres 3 måltider pr. dag. Frokost, lunsj og middag. Kveldsmat serveres de som ønsker det. Vi har dyner og puter, så du må ha med laken, dynetrekk og putevar/ sovepose selv. Instruktøren er med elevene hele uken og sover i lokalet sammen med de. 

Kiosken er åpen to ganger om dagen så litt lommepenger er lurt å ha med:)

Prisen pr. uke er kr. 5 000,-. Ved påmelding sendes det faktura på kr. 2 000,-. Når denne er betalt innen fristen er påmeldingen gyldig. Dersom fakturaen ikke betales innen fristen mister eleven automatisk retten til plassen. Restbeløpet på kr. 3 000 kr faktureres med forfall 4 uker før leiren starter og må betales til forfall for å beholde plassen på leir.
Ved påmelding mindre enn 4 uker før oppstart av rideleir faktureres hele beløpet.
Prisen inkl. overnatting, måltider, ridning og andre aktiviteter.

Avmelding kan gjøres senest 4 uker før rideleiren starter. Ved avmelding tidligere enn 4 uker før leiren starter refunderes ikke første innbetaling. Ved avmelding senere enn 4 uker før leiren starter må leiren betales i sin helhet.

VELKOMMEN TIL RIDELEIR PÅ DAMGÅRDEN!