Rideskolens Forening er en sammenslutning for brukere av Damgården. Foreningen har som formål å være med å tilrettelegge for bruk av gården med omkringliggende områder. Vi støtter opp om Damgårdens visjon; «Med hjerte for mangfold og mestring».

Rideskolens Forening er for alle som har en eller annen form for tilknytning til Damgården og som ønsker å støtte opp om foreningens arbeid. Om du er elev ved rideskolen, aktiv rytter eller en av de mange som bare finner rekreasjon i å komme til Damgården, kjenne hestelukta og kanskje nyte en nystekt vaffel ved solveggen.

Hva gjør Rideskolens Forening?

Rideskolens Forening organiserer dugnader for å opparbeide og vedlikeholde ridestier til glede for alle ryttere tilknyttet Damgården.

Vi er med å arrangere turer, weekendkurs, sosiale samvær og temakvelder for elevene ved rideskolen.

Vi er med å arrangere stevner, slik at de av Damgårdens ryttere som ønsker å delta på stevner kan debutere på en trygg og kjent arena.

Vi er hvert år med å arrangere juleshow til glede for deltagere og tilskuere.

Har egen Facebook side (gruppe), med over 1 000 medlemmer.

Vi driver også kafè i Rytterstua hver søndag fra 12.00 til 14:00. Dette er et meget populært tilbud for Larviks befolkning.

Medlemskap i Rideskolens Forening koster bare 100,- pr år, og vi oppfordrer alle som bruker Damgården i en eller annen form om å melde seg inn. Alle medlemmer kan delta på foreningens aktiviteter og arrangementer, gratis eller til substituert pris.

Innmelding skjer ved å vippse 100,- til Vipps nummer 542983 (klikk “Send penger” i Vipps appen og søk opp “Damgården Rideskolens Forening”), eller ved å  betale inn kr.100,- til konto 2510 14 95755, oppgi navn og e-postadresse hvis du har.

Lederen av Rideskolens Forening er per nå, Nadia Marielle Bye

Kontakt oss

Kontakt oss på [email protected] eller ring oss på tlf. 958 28 263

Her finner du oss på Facebook: https://www.facebook.com/groups/rideskolensforening