Rideskolen Damgården vinter/vår 2024.

Den midlertidige timeplanen er nå tilgjengelig på våre nettsider, men vi jobber fortsatt med å finne ut hvilke instruktører som skal lede de ulike kursene. Vi vil holde dere oppdatert så snart dette er klart!

Vi vil beklage feilen i SMS-varslingen til våre eksisterende kunder. Påmeldingen til ridekursene vil åpne mandag 18. desember 2023 kl. 16.00, ikke kl. 15.00 som tidligere annonsert.

Våre eksisterende kunder og elever vil bli gitt førsteprioritet ved plassfordeling. Hvis du vil være med på ett kurs, melder du deg på det du ønsker mest. Hvis du vil ri på flere kurs, kan du melde deg på de kursene du ønsker.

Det gis ikke lenger søsken- eller familierabatt, eller rabatt ved flere kurs.

Hvis du ikke får plass på ditt første valg eller de kursene du har meldt deg på, vil vår rideskoleansvarlig, Beate Gifstad, kontakte deg med tilbud om andre eventuelt tilgjengelige kurs.

Tradisjonelt har påmeldingen vært bindende, men denne gangen, på grunn av endringer i timeplanen som ennå ikke er helt klar med tider, dager og instruktører, er påmeldingen ikke bindende. Dette gir dere muligheten til å vurdere alternative løsninger samtidig.

Fakturering og betaling vil ikke skje før alle detaljer er avklart. Vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme alle som ønsker å ri hos oss, men vi kan dessverre ikke love noe.

Vi vil gi endelig tilbakemelding om plass på ridekurs så snart som mulig, og senest innen 10. januar 2023.

Har du praktiske spørsmål om rideskolen? Ta kontakt med vår rideskoleansvarlig Beate Gifstad
på telefon: 917 26 655 eller e-post: [email protected]

Til slutt, ønsker vi alle våre kunder en riktig god jul og et godt nytt år!